GØR VENLIGST VINDUET BREDDER
ELLER VEND TABLET HORIZONTALT

stemningsbillede
TEAMET I HELLERUP

Hellerup Strandvej 100 - 2900 Hellerup
Email: hellerup@bocph.dk


Personale billede
Stig Olsen

Butikschef

Stig er uddannet radiohandler fra radiohandlerskolen og har siden han var 15 år gammel haft sin gang i en Bang & Olufsen forretning. Så for Stig er Bang & Olufsen en fast del af ham og hans kendskab til produkter nye som gamle er enorm. Hvilket også gør Stig til den rette guide når du har spørgsmål til hvad kan man gøre med det eksisterende Bang & Olufsen system og hvilke elementer kan genbruges til at skabe et nyt og opdateret Bang & Olufsen system. Mangler du en teknikguide til at holde styr på enderne og få dem til at mødes, er Stig manden der kan hjælpe dig.
SKRIV EN BESKED TIL STIG HER

Telefon: +45 3124 0643


Personale billede
Jan Brendstrup

Salgsrådgiver

Jan har hele sit arbejdsliv arbejdede med teknik og salg heraf. Blandt andet har Jan haft sin egen Sony Center butik, hvilket også gør at Jan er den perfekte partner til at guide dig gennem TV teknologijunglen. Derudover er Jan qua hans teknikske baggrund også en stærk partner at have med når du skal integrerer produkter i f.eks smarthome. Jan sætter en ære i professionel rådgivning. Dette sammen med hans sans for teknik og orden gør at Jan kan føre dig sikkert i mål med dine projekter store som små.
SKRIV EN BESKED TIL JAN HER

Telefon: +45 3124 3172


Personale billede
Andreas Andersson

Salgsrådgiver

Andreas kom til Bang & Olufsen Hellerup i 2019 med en passion for Bang & Olufsen, som er vokset dag for dag. Andreas har mange års erfaring med salg fra bilbranchen (bl.a. VW og BMW), og kundetilfredshed og kundeoplevelse sættes altid i højsædet. Denne passion og baggrund gør Andreas særdeles velegnet til at guide dig gennem dit køb. Uanset om du vil investere i et af vores fede headsets, eller om du ønsker at indrette lyd i hele hjemmet, så er Andreas med dig hele vejen med jævnlige opfølgninger og god information. Andreas er først tilfreds, når du er glad og har haft en super god oplevelse!
SKRIV EN BESKED TIL ANDREAS HER

Telefon: +45 3138 8457


TEAMET I RØDOVRE

Hvidovrevej 78 - 2610 Rødovre
Email: rodovre@bocph.dk


Personale billede
Kim Jørgensen

Butikschef

Kim startede sin karrierer radiobranchen i 1985, hvor han gik i lærer i TV-Ringen. Efter endt læretid, blev han bestyrer i et Bang & Olufsen center i 2tal kæden. For ca. 10 år siden tog Kim en afstikker til Fona som butikschef og vendte tilbage til Bang & Olufsen i 2015 som vores butikschef i Rødovre. Med de mange år i branchen har Kim opbygget et solidt kendskab til bang & Olufsens historie og produkter.
SKRIV EN BESKED TIL KIM HER

Telefon: +45 3171 9052


Personale billede
Claus Søgaard

Salgsrådgiver

Claus er vores grand old man når det kommer til erfaring indenfor radiobranchen, med 36 års viden. Claus startede som Chauffør i Selandia på Nørrebro og har siden både været i Fredgaard, sidste som butikschef i Fona i midten af 90´erne, han har derfor en ekstrem stor produktviden og ved alt om fantastisk kundeservice.
SKRIV EN BESKED TIL CLAUS HER

Telefon: +45 3124 7028


Personale billede
Kim Laursen

Web ansvarling og salgsrådgiver

Siden 2006 har Kim arbejdet med Bang & Olufsen, i dag er han ansvarlig for vores hjemmeside, webshop, Facebook, Instagram osv. og hjælper til i butikken når der er travlt. Kim kommer fra Hotel- og tekstilbranchen, hvor han bl.a. været ansvarlig for IT, service og markedsføring siden 1993.
SKRIV EN BESKED TIL KIM HER

Telefon: +45 3965 4554